94
Oktober 2023

Verkoop gestart

Afgelopen donderdag 9 november 2023 zijn we van start gegaan met de verkoop Langerak Zuid Fase 5. Wellicht heeft u het start verkoop evenement van j.l. donderdag 9 november 2023 gemist en daarom sturen we u graag nog even een reminder!

100 101
Oktober 2023

Impressies

De start verkoop datum is bekend en de impressies en brochure zijn bijna gereed. Omdat wij steeds enthousiaster worden van deze ruim opgezette nieuwe woonwijk en de uitstraling van de woningen in fase 5, delen wij u hierbij alvast de impressies

Oktober 2023

Start verkoop Fase 5

Donderdag 9 november 2023

Het Arsenaal
Buitenhaven 11 - 2965 AD Nieuwpoort
18:30 uur - 21:00 uur

LZF5 adv 1:1 Start verkoop
102
Oktober 2023

Start verkoop Fase 5

Donderdag 9 november 2023 is het zover! Dan start de verkoop van fase 5 in Langerak Zuid.

13 unieke koopwoningen verdeeld over 4 woningtype’s voor verschillende doelgroepen en ontworpen in een prachtige architectuurstijl die aansluit op de al gerealiseerde velden op Langerak Zuid. Het programma bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen, hoekwoningen, tussenwoningen, en een vrijstaande woning.
Alle woningen worden tevens EnergieNeutraalGebouwd en zijn voorzien van een warmtepomp en pv-panelen.
LZF5 adv 1:2 Vooraankoniging

Op 9 november 2023 bent u dan ook van harte uitgenodigd op de inloopavond van dit fantastische project. Op deze inloopavond kunt u de verkoopbrochure ophalen, vragen stellen aan de makelaars, de ontwikkelende bouwer ontmoeten, u prangende vragen stellen aan het projectteam en onder het genot van een drankje de diverse woningtype’s bekijken.

Standpunt 19
September 2023

Voorbereidingen realisatie Fase 5

De volgende fase begint al steeds meer vorm te krijgen!  In fase 5 betreft het de realisatie van 13 koopwoningen en 14 huurwoningen* aan het Coupurehof en het Berenhof (veld G), de  volgende woningtype’s zijn daarbij opgenomen:

• Vrijstaande woning
• Rijwoningen (koop en huur)
• Hoekwoningen
• 2-onder 1 kap woningen
• Rug aan rugwoningen (huur)

*Huurwoningen worden in opdracht van Lek en Waard Wonen gerealiseerd.

augustus 2023

100% verkocht

20230824 VD Social # 100%verkocht Langerak Zuid 2023
Februari 2023

Nog slechts enkele woningen beschikbaar!

Het enthousiasme en de belangstelling voor Langerak Fase 4 was groot op de informatieavond enwas een prachtige start van het project. Inmiddels zijn er 26 woningen verkocht en kunnen we gaan starten met de bouw van de woningen medio april 2023.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Wellicht heeft u nog geen tijd gehad om de het plan te bekijken, of bent u er nog niet op geattendeerd.

De volgende woningtype zijn nog beschikbaar:
• 2 onder 1 kapwoning (bwnr. 76)
• Rijwoningen (bwnr. 72 en 90)

Zie u zichzelf al wonen in een prachtige, duurzame en unieke woning in de polder met veel groen? Neem dan snel contact op met onze makelaars. Ze staan voor u klaar!

November 2022

De inschrijving is gesloten!

De inschrijving voor nieuwbouwproject “Langerak Zuid Fase 4” in Langerak is helaas gesloten.
Dinsdag 15 november 2022 worden alle geldige inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen.

Toewijzing vindt plaats conform het document Instructie en spelregels. Indien u een bouwnummer toegewezen krijgt, wordt u uiterlijk 16 november 2022 door de makelaar telefonisch op de hoogte gebracht.

Ook wanneer aan u geen bouwnummer is toegewezen krijgt u van ons een reactie. Uiteraard wordt u dan op de reservelijst geplaatst. Mocht in een later stadium een bouwnummer aan u worden toegewezen, dan zullen de makelaars u hierover informeren.

Mocht u nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen met de makelaars.

Oktober 2022

Start verkoop Fase 4

Donderdag 27 oktober 2022

Het Arsenaal
Buitenhaven 11 - 2965 AD Nieuwpoort
18:30 uur - 20:30 uur

Juli 2022

Binnenkort start verkoop Fase 4

Geïnteresseerde voor project “Langerak Zuid fase 4” kunnen zich nu al inschrijven voor dit prachtige project in de Alblasserwaard.

Heerlijk wonen in de polder tussen het water en veel groen. Met fiets- en wandelpaden vanuit de wijk de weilanden in, groener wordt het niet!
Wie wil er nu niet wonen in een prachtige vrijstaande of 2- onder 1 kap boerderij- of herenwoning tussen water en groen.

In fase 4 betreft het de realisatie van 29 woningen aan het Buskruithof (veld E) en Poternehof (veld F). De architectuur van veld E en F kenmerkt zich als dorps en divers en sluit aan bij de alreeds gerealiseerde velden op Langerak Zuid en de vesting Nieuwpoort.

De volgende woningtype’s zijn daarbij opgenomen:

  • Vrijstaande woningen
  • Rijwoningen
  • Hoekwoningen
  • 2-onder 1 kap woningen
  • Seniorenwoningen (2-onder 1 kap)

Start Verkoop eind oktober 2022

November 2021

Feest in Langerak Zuid

Feest bij de symbolische 1e paal voor Fase 3, Langerak Zuid.  Samen met de toekomstige bewoners van de Kanteelhof en Rondeelhof vierden we de symbolische 1e paal van hun nieuwbouwwoning.

Bouwen moet een feestje zijn is ons motto, en dat was het!  Er werd gekeken op de bouwplaats, samen vierden we de symbolische 1e paal en nieuwe buren konden elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. En dat alles op gepaste afstand van elkaar.

Als projectteam kijken wij met veel plezier terug op dit bijzondere moment met de nieuwe bewoners van Langerak Zuid.

Fase 3 in Langerak Zuid betreft 23 unieke woningen verdeeld over 4 woningtype’s voor verschillende doelgroepen en in een verschillende architectuurstijl. De woningtypes zijn de seniorenwoning, de hoekwoning, de 2 onder 1 kapper en de tussenwoning.

Alle woningen worden tevens Bijna Energie Neutraal Gebouwd en zijn voorzien van een warmtepomp en pv-panelen.

September 2021

Omgevingsvergunning

Goed nieuws! De Gemeente Molenlanden heeft op 6 juni 2021 jl. voor de woningen aan de Kanteelhof (veld D) en op 26 juli 2021 jl. voor de woningen aan de Rondeelhof (Veld C2) de Omgevingsvergunning verleend.

Inmiddels is de vergunning voor de bouw van de woningen aan de Kanteelhof (veld D) onherroepelijk. Voor de woningen aan de Rondeelhof (veld C2) is de verwachting dat de vergunning 6 september 2021 onherroepelijk is.

Bouw en Ontwikkeling

van Daalen Bouw & Ontwikkeling
Papland 4, 4206 CL Gorinchem
www.vandaalenbouw.nl

privacyverklaring

 Ontwerp & realisatie : Infigoo Creatieve Media