November 2021

Feest in Langerak Zuid

Feest bij de symbolische 1e paal voor Fase 3, Langerak Zuid.  Samen met de toekomstige bewoners van de Kanteelhof en Rondeelhof vierden we de symbolische 1e paal van hun nieuwbouwwoning.

Bouwen moet een feestje zijn is ons motto, en dat was het!  Er werd gekeken op de bouwplaats, samen vierden we de symbolische 1e paal en nieuwe buren konden elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. En dat alles op gepaste afstand van elkaar.

Als projectteam kijken wij met veel plezier terug op dit bijzondere moment met de nieuwe bewoners van Langerak Zuid.

Fase 3 in Langerak Zuid betreft 23 unieke woningen verdeeld over 4 woningtype’s voor verschillende doelgroepen en in een verschillende architectuurstijl. De woningtypes zijn de seniorenwoning, de hoekwoning, de 2 onder 1 kapper en de tussenwoning.

Alle woningen worden tevens Bijna Energie Neutraal Gebouwd en zijn voorzien van een warmtepomp en pv-panelen.

September 2021

Omgevingsvergunning

Goed nieuws! De Gemeente Molenlanden heeft op 6 juni 2021 jl. voor de woningen aan de Kanteelhof (veld D) en op 26 juli 2021 jl. voor de woningen aan de Rondeelhof (Veld C2) de Omgevingsvergunning verleend.

Inmiddels is de vergunning voor de bouw van de woningen aan de Kanteelhof (veld D) onherroepelijk. Voor de woningen aan de Rondeelhof (veld C2) is de verwachting dat de vergunning 6 september 2021 onherroepelijk is.

Projectontwikkelaar

Aannemersbedrijf J. van Daalen BV
Papland 4, 4206 CL Gorinchem
www.jvandaalen.nl

privacyverklaring